FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt je de meest gestelde vragen over onze winkel, het café of over onze webshop. Wel zo makkelijk.

Veelgestelde vragen

Wanneer is Meneer Paprika geopend?

Winkel
Ma – Zat: 08:30u – 18.00u
Zon.: 10:00u – 17.00u
Café
Ma – Vrij: 08:30u – 17.00u
Zat.: 09:00u – 17.00u
Zon.: 10:00u – 17.00u

We zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en eerste & tweede kerstdag.

Waar vind ik Meneer Paprika?

Het adres van Meneer Paprika is:
Koningstraat 19-21
2011 TB HAARLEM.

De Koningstraat is in het oude centrum van Haarlem en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, per (bak)fiets of te voet. In de buurt van Meneer Paprika is voldoende parkeergelegenheid: Parkeergarages Raaks, Appelaar en De Kamp zijn op een paar minuten lopen.

Is Meneer Paprika toegankelijk met een rolstoel?

Meneer Paprika is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De paden in de winkel zijn ingericht op rolstoelgebruik. Sommige rekken in de winkel zijn echter vrij hoog. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben kun je altijd een medewerker om hulp vragen. We horen daarnaast graag je ervaringen of tips zodat we de rolstoeltoegankelijkheid kunnen blijven verbeteren.

Het café is iets minder toegankelijk. We hebben tafels die gemakkelijk te bereiken zijn met een rolstoel, maar deze zijn schaars.

Heeft Meneer Paprika WiFi?

Er is een WiFi-netwerk beschikbaar in de winkel en het café, hoewel we het fijner vinden als je je smartphone zo min mogelijk gebruikt in ons café! Vraag een medewerker naar het wachtwoord.

Kan ik bij Meneer Paprika reserveren?

Nee, bij Meneer Paprika werken we uitsluitend zonder reserveringen.

Help! Ik ben iets kwijtgeraakt!

We bewaren alles dat we vinden – behalve half opgegeten croissantjes.

Bel even met 023 202 3268 of kom nog even langs. Als we het niet direct hebben gevonden, kun je ook je naam en telefoonnummer + een omschrijving van het kwijtgeraakte bij ons achterlaten, als we het toch nog vinden, dan bellen we je.

Kan ik de verjaardag van mijn kind vieren bij Meneer Paprika?

Je bent van harte welkom om op eigen gelegenheid de verjaardag te komen vieren. We kunnen echter geen tafel(s) reserveren of speciale taarten voor je maken.

Ik heb een voedselallergie, hoe weet ik welke producten welke allergenen bevatten?

We hebben een allergenenkaart. We houden deze bij. Vraag bij twijfel altijd even aan de medewerkers achter de bar of in de keuken om de allergen. Voor de allergenenkaart, klik hier.

Ik zoek een specifiek product, kan ik dat bij jullie bestellen als het niet in de winkel ligt?

Het is zeker mogelijk om een specifiek product te bestellen, mits deze beschikbaar is bij onze leveranciers. Vul het contactformulier in of bel ons via 023 202 3268.

Feestdagen! Stress! Lijstjes! Wensen! Ik heb geen tijd overdag!

Geen enkel probleem, in november en december zijn er speciale koopavonden waarop je op je gemak kunt winkelen. Als je je lijstje meeneemt kunnen de Paprika’s je helpen. We hebben een glas water en een stoel voor je als het je teveel wordt! De specifieke data kondigen we aan op onze sociale media, website en in de winkel en het café.

Zijn honden bij Meneer Paprika welkom?

Nee, honden zijn niet welkom. Om kind en dier voor elkaar te beschermen zijn honden en andere huisdieren niet toegestaan bij Meneer Paprika. Uiteraard zijn geregistreerde of gecertificeerde hulpdieren wél welkom bij Meneer Paprika.

Is je vraag niet beantwoord?

Heb je een vraag en staat deze niet bij de meest gestelde vragen op deze pagina? Mail of bel ons dan via onderstaande gegevens:

Tel.nr.: 023 – 202 32 68
Emailadres: info@meneerpaprika.nl